Wat is Sunjora?

In het hartje van Oudenbosch schijnt de zon 7 dagen per week. Met onze 6 professionele Ergoline zonnebanken is dit dan ook de perfecte plek om even te ontspannen en aan je kleurtje te werken. Bovendien werken wij met de zonnecosmetica van het wereldmerk Devoted Creations en bieden wij een ruim assortiment aan aanvullende producten. Onze collega's staan voor je klaar om je te adviseren en je te helpen met het vinden van de juiste producten.


Zonnen zonder wachttijden? Maak nu uw afspraak.

Op deze website kunt u gemakkelijk binnen enkele minuten uw afspraak inplannen, zo voorkomt u wachttijden en bent u verzekerd van een vrije zonnebank. U kunt ook altijd even bellen of gewoon langskomen zonder afspraak, wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk aan de beurt bent.

Maak online een afspraak

Wat is dejora.nl?

Je zal het vast weleens gehoord hebben, "even naar de jora". Al jaren staan wij binnen onze mooie gemeenschap Oudenbosch en omstreken bekend als "de Jora" en daar zijn wij hartstikke trots op. Je kunt bij ons niet alleen voor je auto terecht, ook lekker zonnen of een hapje eten is mogelijk. Speciaal voor de gemeenschap waar wij zo trots op zijn hebben we dejora.nl opgericht. Op dejora.nl vindt je alle laatste acties, contactinformatie, diensten, kortingscodes, nieuwtjes en meer. Zodat jij als trouwe klant altijd gemakkelijk en in een oogopslag op de hoogte kunt zijn van het laatste nieuws. Even boodschappen doen, of weg voor een APK-keuring? Plan direct een zonnebank afspraak in of ga een lekker hapje eten terwijl je wacht. Plan je afspraak vooraf en voorkom wachttijden. Dat is het gemak van "de Jora"

Wat gaat er veranderen?

Als je op deze pagina bent beland zul je hoogstwaarschijnlijk bekend zijn met onze zonnestudio met hoogwaardige zonnebanken en wachttijd vrije afspraken. De verandering is puur online zodat alles op een plek te vinden is, er zal verder niks veranderen aan de zonafspraak die je gewend bent.

Plan nu je afspraak in!

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 10:00 - 16:00

Contact

Sunjora
Rooseveltstraat 44-46
4731 KH Oudenbosch
E-mail: info@sunjora.nl
Website: www.dejora.nl/sunjora
Tel: 0165-317923